På di.dk anvender vi cookies til en række forskellige formål i forbindelse med funktion, webanalyse og marketing. Klikker du videre på sitet, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Du kan læse mere om cookies og fravælge brugen af dem på denne side.

Digitalisering i fødevareindustrien - 31. maj 2017 hos Uhrenholt A/S, Middelfart

MMFoodTech inviterer til konference om digitalisering i fødevareindustrien den 31. maj hos Uhrenholt A/S i Middelfart.


Det er nu digitaliseringen vinder indpas i alle industrier. Vi har hørt om Industri 4.0 og vi kender til automatisering i produktionen. Alle led i værdikæden skal forholde sig til digitalisering - også i fødevareindustrien - hvis de fortsat vil være med som leverandører til markederne.

Industrisamarbejdet inviterer til konference om emnet, hvor du får inspiration fra firmaer – store som små, der er langt fremme med den digitale opgave - til, hvordan din virksomhed kan levere attraktive løsninger, der er på forkant med den digitale udvikling.

Program

09.30
Ankomst, registrering og formiddagskaffe

10.00
Velkomst
v/Chefkonsulent Rune Jacobsen, Industrisamarbejdet og
Branchedirektør Leif Nielsen, DI Fødevarer

10.15
Fødevarefortællingen - danske fødevarer på fremmarch
Danmark øger indsatsen for at fortælle verden om vore fødevarer. Vi skal kunne fortælle at vore producenter af udstyr kan følge med. Direktøren for Fødevarepartnerskabet fortæller interessant om det spændende arbejde der nu er i gang. Samtidigt kommer der kontante facts om de muligheder og programmer som danske udstyrsleverandører kan benytte, for at komme med ud i verden sammen med fødevarerne.
v/Adm. direktør Lise Walbom, Fødevarepartnerskabet og Chefkonsulent Søren Falck, Dansk Industri.

11.00
Kort pause

11.10
Case: Foss A/S - fra udstyrsproducent til digital forretning
Digitalisering af måleanalyser. Et af Danmarks absolutte fyrtårne indenfor måleudstyr til levnedsmiddelproduktion fortæller om sin beslutning: At gå fra at være en udstyrsproducent til at blive en digital forretning. Vi får indblik i den beslutning firmaet har taget på digitaliseringsområdet, - og som de vil bruge 1 milliard kr. på fra nu af og ind i den allernærmeste fremtid.
v/Senior Vice President, Digital Services, Anders Friis Liechti, Foss A/S

11.45
Frokost og networking

12.45
Digitalisering - hvordan ser det ud hos fødevarebranchens maskinleverandører?
Er danske virksomheder fulgt med digitaliseringen? Hvor finder vi fødevarebranchens maskinleverandører, når der digitaliseres?
v/Chefkonsulent Rune Jacobsen, Industrisamarbejdet

13.15
Historien bag værtsvirksomheden Uhrenholt A/S 
Uhrenholt A/S er en fødevarevirksomhed, der med en omsætning på næsten 2 mia. kr. er betydende på verdensmarkedet. Vi skal høre Uhrenholts historie, og hvordan de er kommet til det aftryk på verdensmarkedet, som de har i dag.
v/Senior Vice President Ole Madsen, Uhrenholt A/S

13.50
Print din gulerod - og spis den!
3D printede fødevarer er nu en mulighed. De kan målrettes særlige anvendelser. Det har vist sig, at der udover anderledes former, også kan være ernæringsmæssige fordele ved 3D printede fødevarer. Vi skal høre om 3D printede fødevarer og hvor de med fordel anvendes.
v/Konsulent Maria Barmar Larsen, Fødevareteknologi, Teknologisk, Århus

14.25 
Case: Jimco A/S - en digitaliseringsopgave fra idé til patent
Jimco A/S er en klassisk producent blandt de mindre virksomheder, der har taget digitaliseringen op. De har fået patenteret et system til dataopsamling. Systemet – der kan leveres med firmaets klassiske produktprogram – kan nu hjælpe med selvkontrol i produktionen. Hør hvordan Jimco A/S fik arbejdet sig igennem fra idé til patent.
v/Direktør Jimmy Kjølby Larsen, Jimco A/S

15.00
Kaffepause og networking

15.20
Brexit - hvad betyder det for udstyrsproducenter?
Kom og hør, hvilken betydning det kan få for udstyrsproducenter, og hvad du som producent skal have viden om, hvis du leverer udstyr til fødevareprodukti0n.
v/Senior chefkonsulent Ulla Lyk-Jensen, Europapolitik, Dansk Industri

15.45
Vi reflekterer over dagen

16.00
Tak for idag

Tilmeld dig her

 

Praktisk info
BEGIVENHED:

MMFoodTech Temadag

TID og STED:

31. maj 2017
kl. 10.00 - 16.00

Uhrenholt A/S
Teglgårdsparken 106
5500 Middelfart

PRIS:

Gratis deltagelse for medlemmer af MMFoodTech. Medlemmer af DI 750 kr. Medlemmer af Fremstillingsindustrien eller IAK får 50% i tilskud 375 kr.
Øvrige 1.500 kr.


For yderligere information kontakt:

Rune Jacobsen på ruja@di.dk eller 3377 3355

TILMELDING:

Senest d. 24. maj 2017 på nedenstående link.
Kontakt image
Chefkonsulent
Tlf: +45 3377 4708
Mobil: +45 4035 4142
E-mail: rujadi.dk
PUBLICERET: 15-05-2017 OPDATERET: 15-05-2017