På di.dk anvender vi cookies til en række forskellige formål i forbindelse med funktion, webanalyse og marketing. Klikker du videre på sitet, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Du kan læse mere om cookies og fravælge brugen af dem på denne side.

Food in later life

Food in Later Life er et projekt, der har som ambition at få skabt flere fødevareprodukter, som appellerer til personer over 50 år. 

Hvorfor?

En af de største samfundsmæssige udfordringer i de kommende år er den stigende ældrebefolkning både i Danmark og internationalt. Den demografiske udvikling betyder stigende offentlige udgifter til hospital og plejesektoren samt faldende arbejdsstyrke pga. mindre årgange.

Kosten er én af flere faktorer med stor betydning for ældres sundhedstilstand, og der er derfor behov for produkter, der bidrager til at ældre kan bevare et godt helbred, og forbliver uafhængige i eget hjem i længere tid.

Hvad?

Food in Later Life har udviklet en værkstøjskasse til fødevarebranchen, som understøtter, og forkorter udvikling og lanceringsprocessen for produkter målrettet ældre i eget hjem.
Formålet med projektet er at identificere de ældre brugers krav og behov indenfor fødevarer med henblik på at skabe nye forretningsmuligheder og indtjening for fødevarebranchen.

Hvordan?

Projektet har samlet viden om den ældre forbrugers behov og adfærd i forbindelse med måltidet. Viden er organiseret i en værkstøjskasse, som er tilgængelig her på siden.

Læs mere

DI Fødevarer har lanceret en ny rapport om seniorer – Food in Later Life. Rapporten har samlet viden og nye indsigter om seniorer samt konkrete værktøjer til at nå målgruppen 50+.

Rapporten kan downloades på herunder.

Kontakt image
Konsulent
Tlf: +45 3377 3684
Mobil: +45 2629 7765
E-mail: pefodi.dk
PUBLICERET: 30-03-2015 OPDATERET: 20-02-2017