På di.dk anvender vi cookies til en række forskellige formål i forbindelse med funktion, webanalyse og marketing. Klikker du videre på sitet, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Du kan læse mere om cookies og fravælge brugen af dem på denne side.

Nutraceutisk Industri og DI Fødevarer afholder workshop om Novel Food

Ved årsskiftet trådte en ny forordning vedrørende Novel Food i kraft. I forbindelse med den nye lovgivning på området afholder Nutraceutisk Industri og DI Fødevarer en workshop, hvor den nye forordning gennemgås og diskuteres. Arrangementet er for medlemmer.

Den 1. januar 2018 trådte den nye Novel Food Forordning (2015/2283) i kraft. Fødevarestyrelsen har på deres hjemmeside beskrevet den nye lovgivning. Den nye forordning ændrer ikke ved de generelle kriterier for definitionen af Novel Food. Det er derimod intentionen, at den nye forordning skal forbedre effektiviteten af godkendelsesprocessen og derved tilskynde til innovation i fødevaresektoren. Ligeledes vil forbrugersikkerheden blive fastholdt, samtidig med at sortimentet af tilgængelige fødevarer forventes udvidet. Food Supplement Europe har udarbejdet en vejledning til den nye forordning.

I den anledning arrangerer Nutraceutisk Industri og DI Fødevarer en workshop, hvor direktør for Food Supplement Europe, Patrick Coppens, er inviteret til en gennemgang af vejledningen med efterfølgende diskussion. DI Fødevarer opfordrer alle medlemsvirksomheder, der allerede arbejder med, eller planlægger at arbejde med Novel Food, til at deltage i workshoppen. Sproget ved workshoppen vil være engelsk.

Workshoppen finder sted den 2. marts 2018 kl. 13.00-16.00 i Industriens Hus.

Henvendelse for yderligere information eller tilmelding til workshoppen skal ske til chefkonsulent, Michael Strube på mistdi.dk

Frist for tilmelding er den 22. februar 2018. Arrangementet er for medlemmer af DI Fødevarer, og tilmelding sker efter først til mølle-princippet. Når pladserne er fyldt op, vil yderligere tilmeldinger komme på venteliste.

Kontakt image
Chefkonsulent
Tlf: +45 3377 3445
Mobil: +45 2463 4048
E-mail: mistdi.dk
PUBLISHED: 01-02-2018 LAST MODIFIED: 01-02-2018