På di.dk anvender vi cookies til en række forskellige formål i forbindelse med funktion, webanalyse og marketing. Klikker du videre på sitet, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Du kan læse mere om cookies og fravælge brugen af dem på denne side.

FødevareNetværksmøde

INVITATION: DI Fødevarer afholder møde i FødevareNetværket torsdag den 24. august kl. 9.00-14.00 i forbindelse med Copenhagen Cooking & Food Festival. Mødet afholdes derfor i Forum, hvor BITE – fødevaremessen – finder sted.

DI Fødevarer afholder møde i FødevareNetværket i forbindelse med Copenhagen Cooking & Food Festival. Mødet afholdes derfor i Forum, hvor BITE – fødevaremessen – finder sted www.bitecopenhagen.dk.

Udover nyt fra DI Fødevarer, hvor vi kommer rundt om aktuelle emner, har vi et indlæg med en præsentation af værktøj til bæredygtig sourcing v/Julie Thirsgaard Hansen, NEPCon; www.nepcon.org.

Desuden vil Jesper Lassen, der er professor og studieleder (Master i Fødevarekvalitet og –sikkerhed) på Københavns Universitet, fortælle om efteruddannelsen på fødevareområdet – hvad er mulighederne, og hvad skal der til for, at I vil deltage?

Vi spiser frokost på fødevaremessen, hvorefter vi tager til Torvehallerne.

Neurogastronomi – et foredrag med smagsoplevelser af kok og madkonsulent Rasmus Bredahl

Neurogastronomi er en overbygning på vores forståelse af det at smage
og forklare, hvorfor vi tiltrækkes af nogle smage og frastødes af andre.
Hvad sker der i hjernen, når vi spiser? Og hvordan påvirkes hjernen til
en bedre og sundere spiseoplevelse? Og ikke mindst, hvordan kan du
bruge neurogastronomi?

Program

09.00 Registrering – kaffe, te og let morgenmad

09.30 Velkomst
Gitte Hestehave, seniorchefkonsulent DI Fødevarer

09.45 Nyt fra DI Fødevarer

  • Mærkning
  • Næringsdeklaration
  • Forureninger/kontaminanter
  • Fødevarekontaktmaterialer
  • Kontrol

Michael Strube, chefkonsulent, Lise Skjødt Sørensen, konsulent og Gitte Hestehave, seniorchefkonsulent DI Fødevarer

11.15 Pause

11.30 Præsentation af værktøj til bæredygtig sourcing
Julie Thirsgaard Hansen, Project Communication Specialist, NEPCon

12.00 Efteruddannelse i fødevareindustrien
Jesper Lassen, Professor MSO og studieleder
(Master i Fødevarekvalitet og -sikkerhed)
Institut for Fødevare og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet

12.30 Frokost og BITE – fødevaremessen

14.00 Transport til Torvehallerne, Israels Plads

14.30 Foredrag om neurogastronomi med inspiration og smagsoplevelser
Thomas Bredahl, kok og madkonsulent
Det at spise handler ikke kun om at smage, men spiller på alle sanselige tangenter.

Læs hele invitationen her

Læs hele invitationen her
Praktisk info

Tid: Torsdag den 24. august 2017
Kl. 9.00 – 14.00
Kl. 14.30 – 16.00 i Torvehallerne

Sted:
Forum
Julius Thomsens Plads 1
1925 Frederiksberg C
Mødelokale 1, Balkonen

Event i Torvehallerne
Frederiksborggade 21
1360 København K

Målgruppe: Medlemmer af DI Fødevarer.
Kvalitetschefer og andre, der
arbejder med lovgivning m.m.

Pris: 250 kr. ekskl. moms

Tilmelding:
Tilmelding er bindende fra
den 10. august 2017
Deltagerbetaling opkræves
efterfølgende pr. faktura

Kontakt image
Seniorchefkonsulent
Tlf: +45 3377 3403
Mobil: +45 2060 6993
E-mail: ghdi.dk
PUBLISHED: 07-07-2017 LAST MODIFIED: 07-07-2017