På di.dk anvender vi cookies til en række forskellige formål i forbindelse med funktion, webanalyse og marketing. Klikker du videre på sitet, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Du kan læse mere om cookies og fravælge brugen af dem på denne side.

Konference om mikrobielle ingredienser

DI Fødevarer er medarrangør på den første internationale konference i Danmark om mikrobielle fødevare- og foderingredienser den 2.-4. maj.

Nogle af de centrale emner på konferencen er: Mikrobielle madkulturer til mejeri-, kød- og vinindustrien, gær og gærekstrakter, proteiner og peptidingredienser fremstillet ved fermentering.

Blandt keynote speakers er Sylvian Moineau, professor i mikrobiologi ved Université Laval (Quebec City, Canada) og Wim Saris, professor i ernæring ved Maastricht Universitet (Maastricht, Holland).

Derudover er der også speakere fra: Chr. Hansen, DTU, Novozymes samt National Research Council of Italy Clinical Microbiomics.

Se hele talerlisten og læs mere om konferencen her.

Download det foreløbige program

Konferencelokation:
Mærsk Tårnet, Blegdamsvej 3B, 2200 København N. 

Kontakt image
Chefkonsulent
Tlf: +45 3377 3684
Mobil: +45 2629 7765
E-mail: pefodi.dk
PUBLICERET: 23-02-2018 OPDATERET: 01-03-2018