På di.dk anvender vi cookies til en række forskellige formål i forbindelse med funktion, webanalyse og marketing. Klikker du videre på sitet, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Du kan læse mere om cookies og fravælge brugen af dem på denne side.

Palmeolie: Udvikling eller udryddelse?

DI Fødevarer inviterer sammen med Tænketanken Frej til en debat om brug af bæredygtig palmeolie i fødevarer i Industriens Hus.

Debattens primære fokus er at bidrage til at unge studerende får en saglig og nuanceret introduktion til palmeoliedebatten. DI Fødevarer opfordrer derfor også medlemmerne til at møde op for at byde ind med virksomhedsperspektiver.

Onsdag den 25. oktober 2017 kl. 17.15-19.30, Industriens Hus

Program

16.45-17.15 Lounge med smagsprøver på produkter med og uden palmeolie.

17.15-18.05 Velkomst v. Tænketanken Frej og DI Fødevarer med inddragelse af deltagerne

- Andreas De Neergaard, professor, KU
- Lisa Drejer Mortensen, senior CSR specialist i Palsgaard A/S
- Kristjan Jespersen fra CBS
- Mads Flarup Christensen, generalsekretær, Green Peace Norden.

18.05-19.00 Debat mellem paneldeltagere og deltagere til eventet

19.00-19.30 Lounge med mad og mulighed for at blive klogere på hinanden

Info
Tilmelding til debatten sker efter først til mølle princippet her.

Desuden kan du læse mere om debatten på Facebook.
Kontakt
Kontakt image
Chefkonsulent
Tlf: +45 3377 3096
Mobil: +45 6154 5718
E-mail: sghpdi.dk
PUBLICERET: 05-10-2017 OPDATERET: 12-10-2017