På di.dk anvender vi cookies til en række forskellige formål i forbindelse med funktion, webanalyse og marketing. Klikker du videre på sitet, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Du kan læse mere om cookies og fravælge brugen af dem på denne side.

Styrk innovationen gennem forskningsarbejde

Nu starter den konkrete opfølgning på fødevareforskningsstrategien. Virksomhederne inviteres til workshops.

Den konkrete opfølgning på fødevareforskningsstrategien skydes nu i gang med en række workshops. DI Fødevarer og Landbrug & Fødevarer inviterer virksomhederne til at deltage i prioritering og udmøntning af de forskningssamarbejder, som udspringer af fødevareforskningsstrategien ”World-Class Food Innovation towards 2030”.

Prioriteringen sker gennem en række workshops i 2018, hvor vi først prioriterer forskningsbehov af fælles interesse. Herefter går vi i dialog med universiteter og GTS-institutter om, hvordan de kan være med til at løfte opgaven. Resultaterne herfra kan blive til fælles forskningsprojekter, nye teknologiplatforme, bilaterale forskningssamarbejder eller andet, der kan styrke virksomhedernes innovationsevne inden for det pågældende område.

I strategien har vi prioriteret syv ”innovation enablers”, som behandles i dybden på hver sin industri-workshop. De første fire workshops løber af stablen i 2018: 

• Sustainable production through circular economy, den 20. marts
• Food design – from molecular interaction to excellent eating, den 29. maj
• Connected and competitive through smart use of big data, den 19. september
• Food analytics – ensuring and documenting safe foods, den 31. oktober (København)

I 2019 tages der hul på temaerne: 

• Foods contributing to health and well-being
• Agile and intelligent automation
• Omics technologies – from molecules to understanding 
 
Se invitationen til workshoppen Sustainable production through circular economy den 20. marts

Læs forskningsstrategien
Kontakt
Kontakt image
Chefkonsulent
Tlf: +45 3377 3684
Mobil: +45 2629 7765
E-mail: pefodi.dk
PUBLICERET: 22-02-2018 OPDATERET: 01-03-2018